Îmi iau locul înapoi

Umblu cu o piatră în buzunar de două zile.

Un bărbat pe bicicletă s-a gândit să-mi șoptească ce mi-ar face. Apoi s-a bucurat de revolta mea și a pedalat jubilând, lăsându-mă în spate, pieton furios.

La următorul colț cu verdeață am luat de pe jos cea mai mare piatră care mi-a încăput în buzunar, cu speranța pulsândă că îl reîntâlnesc pe biciclist și îi sparg capul.

Azi m-am întors acasă cu mașina iar acolo, la colțul parcului unde am auzit ieri șoaptele, stomacul mi s-a strâns și ochii au căutat imediat colțul de unde îmi luasem piatra.

Într-o fracțiune de secundă am avut o mulțime de flashuri cu locuri din diverse orașe în care bărbați diferiți mi-au spus diverse lucruri din același registru, cu un scop similar – acela de a mă umili cumva sexual și de a se simți puternici.

Vă anunț pe această cale că am decis să-mi iau locurile înapoi: colțul parcului, malul Timișului, spatele căminului, terasa aia. Locurile în care, fără să vă gândiți măcar un moment la consens, mi-ați privit corpul cu poftă, în care mi-ați șoptit dorințe carnale, în care v-am văzut masturbându-vă planificat, în care m-ați obiectificat, pentru că atât ați putut.

Și locul meu în sinea mea mi-l iau înapoi, locul ăla numărul unu, în care dreaptă și puternică stau eu, nu voi. Sunteți slabi și nesemnificativi, nu vă mai las nicio clipă să-mi bântuiți visele și să-mi populați fricile. Dracu să vă ia!

Reclame

Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: